De Groene Afslag, dé impact hub in het groen in Het Gooi, en Impact Midden gaan samenwerken! We hebben dezelfde drijfveren en hebben elkaar gevonden: De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat en Impact Midden is een ecosysteem van organisaties, die net zo enthousiast is over een duurzame toekomst.

In de groene omgeving rond De Groene Afslag wordt je direct geïnspireerd je in te zetten voor een groene toekomst. Of het nu de volledig biologische menukaart is of het standbeeld van een neushoorn waarop staat ‘No nature, no life’, de inrichting met gerecycelde meubels maakt deze plek tot een plek waar sociaal ondernemers zich graag vestigen, zoals Mud Jeans en Green Side.

In het najaar gaan we de krachten bundelen om gezamenlijk betekenisvolle events te organseren. Dat gaat wel lukken op zo’n mooie locatie!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *