Donderdag 10 oktober hadden we de eerste sessie Regionomie Expeditie ‘Nieuw Amersfoort’ met 25 deelnemers! De vier vraagstukken die we uit gaan werken zijn: breng energie in de energietransitie, consumentisme (afval, spullen, grondstoffen), versnippering van kennis en informatie en leefarmoede (eenzaamheid, (on)gezondheid, wonen). Er zijn 20 mensen op de expeditiebus gestapt en gaan nu op safari door de stad on informatie te verzamelen en hun groepje uit te breiden met bedrijven en organisaties. 5 experts blijven ook aangehaakt als vraagbaak.

Stap op! en zet alvast de volgende datum in je agenda: 26 november om 17.30 uur. De locatie volgt. Interesse? Opgeven bij info@impactmidden.nl, onder vermelding van je naam, telefoonnummer en expeditie naar keuze.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *